ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаЕнергетики повністю заживили споживачів окупованого Бердянська

Енергетики повністю заживили споживачів окупованого Бердянська

Енергетики повністю заживили споживачів м. Бердянськ, що були знеструмлені раніше через пожежу на одній з підстанцій. Аварійно-ремонтні роботи, що розпочалися позавчора, на сьогоднішній ранок завершені
ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання понад 14 тисяч родин у 32 населених пунктах регіону, про це повідомила пресслужба обленерго. 
 
«Енергетики повністю заживили споживачів м. Бердянськ, що були знеструмлені раніше через пожежу на одній з підстанцій. Аварійно-ремонтні роботи, що розпочалися позавчора, на сьогоднішній ранок завершені, «світло» повернули ще 6 000 абонентам», – йдеться у повідомленні.  
 
Фахівці Запорізьких міських електромереж усунули пошкодження електрообладнання та відновили енергопостачання загалом 6 200 запорізьких родин.  
 
Також вчора були заживлені 1 825 споживачів Оріхівського районного відділення, 360 абонентів Вільнянських електромереж та 8 споживачів Токмацького районного відділення.  
 
По Гуляйпільському та Василівському районним відділенням ситуація не змінилася – через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження електрообладнання аварійно-відновлювальні роботи не проводилися, нових пошкоджень та відключень не зафіксовано. 
 

Зараз без енергопостачання залишаються 21 997 споживачів у 78 населених пунктах Запорізької області.  

 
Комментарии (0)