ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаЕнергетики просять підтримки: обмежте електроспоживання сьогодні ввечері

Енергетики просять підтримки: обмежте електроспоживання сьогодні ввечері

Сьогодні, 15 жовтня, з високою ймовірністю, відключення відбудуться в пікові години електроспоживання – ввечері з 18.00 до 23.00.
Через значні руйнування енергетичної інфраструктури держкомпанія НЕК Укренерго попереджає про можливе впровадження стабілізаційних відключень електроенергії у місці Київ/Київській області, про це повідомляється на сайті Yasno.
 
Сьогодні, 15 жовтня, з високою ймовірністю, відключення відбудуться в пікові години електроспоживання – ввечері з 18.00 до 23.00. Через складність пошкоджень інфраструктури, відключення можуть тривати більше, ніж 4 години. Точний термін відключення буде залежати від стану енергосистеми та розпоряджень НЕК Укренерго.
 
Список вулиць, котрих може стосуватися таке відключення, буде розміщений на сайті та соцмережах ДТЕК Київські електромережі. 
 
Для того, щоб підтримати енергосистему компанія закликає всіх мешканців міста Київ/Київської області споживати електроенергію помірно – вмикати енергомісткі прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії ввечері з 18.00 до 23.00.
 
Також просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.
 

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб у кожній домівці було світло. 

 
Комментарии (0)