ГлавнаяПубликацииЖилье"єОселя": пільгові категорії можуть купити квартири в будинку, не старшому за 10 років

"єОселя": пільгові категорії можуть купити квартири в будинку, не старшому за 10 років

Тепер зазначені категорії позичальників можуть придбати квартири у будинку не старіше 10 років, але за умови, якщо нерухомість розташована в місті Києві або в обласному центрі.
Уряд вніс зміни до програми "єОселя", відтепер пільгові категорії позичальників можуть купити квартири в будинку, що не старший за 10 років, за умови, якщо нерухомість розташована в столиці або в обласному центрі, про це повідомила пресслужба Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України, пише "Україна Комунальна".
 
Раніше за цією програмою можна було придбати квартири у будинку не старіше трьох років. 
 
Тепер зазначені категорії позичальників можуть придбати квартири у будинку не старіше 10 років, але за умови, якщо нерухомість розташована в місті Києві або в обласному центрі. Та без обмежень по даті експлуатації в інших населених пунктах.
 
Ці зміни стосуються ветеранів, людей, які отримали інвалідність унаслідок війни, членів їхніх сімей, а також сімей загиблих.
 
Також, уряд вніс другу зміну до програми "єОселя", згідно з якою позичальники зможуть купувати приватні будинки або таунхауси після введення їх в експлуатацію, але не старше трьох років.
 

У пресслужбі Міністерства нагадали, що програма "єОселя" діє з жовтня 2022 року. Кредити на купівлю житла отримали понад 6 тисяч українських сімей на загальну суму понад 9 млрд грн. 

 
Комментарии (0)