ГлавнаяНовости ЖКХЖильеєВідновлення: власники пошкодженого житла витратили на ремонти 1 мільярд гривень

єВідновлення: власники пошкодженого житла витратили на ремонти 1 мільярд гривень

Власники пошкодженого житла витратили на ремонти за програмою єВідновлення понад 1 мільярд гривень. На сьогодні з цих коштів переважна кількість була витрачена на придбання будівельних матеріалів та скла
Власники пошкодженого житла витратили на ремонти за програмою єВідновлення понад 1 мільярд гривень. На сьогодні з цих коштів переважна кількість була витрачена на придбання будівельних матеріалів та скла, пише "Україна Комунальна".
 
Гроші за програмою державної грошової допомоги єВідновлення цільові і їх можна витратити лише на будівельні матеріали та послуги для ремонтів.
 
Більше 2 тисяч підприємців будівельної галузі пропонують свої послуги, переважна кількість – це малий та середній бізнес. Для них це можливість стати «видимими» та забезпечити своїми послугами тих, хто цього зараз надзвичайно потребує.
 
Вже 2307 представників бізнесу приєдналися до єВідновлення. З них 296 (13%) – юридичні особи, а 2011 (87%) – ФОПи. З повним переліком бізнесів можна ознайомитися за посиланням. 
 
Для під’єднання до програми необхідно подати заяву через Дію, попередньо перевіривши чи бізнес відповідає умовам програми. Бізнес повинен мати відповідні МСС-коди. Подивитися повний перелік та подати заяву на участь можна на порталі Дія.
 

Загалом понад 69 тисяч українців подали заявки на отримання грошової допомоги для відновлення пошкоджених домівок, а понад 37 тисяч вже отримали її. 

 
Комментарии (0)