ГлавнаяНовости ЖКХЗаконодательствоКабмін передав 9,6 млрд гривень військового ПДФО на потреби Сил оборони

Кабмін передав 9,6 млрд гривень військового ПДФО на потреби Сил оборони

Кабінет міністрів України передає 9,6 млрд гривень військового ПДФО на потреби Сил оборони України. Кошти спрямують на закупівлю озброєння, техніки, боєприпасів, засобів захисту
Кабінет міністрів України передає 9,6 млрд гривень військового ПДФО на потреби Сил оборони України. Кошти спрямують на закупівлю озброєння, техніки, боєприпасів, засобів захисту, про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, пише "Україна Комунальна".
 
Торік було прийнято рішення про те, що кошти ПДФО, які сплачуються з грошового задоволення військових до бюджетів громад, будуть перенаправлятися до спеціального фонду державного бюджету.
 
"Таким чином, на цей рік ми отримали додатковий ресурс - плюс 51 млрд гривень на розвиток ОПК і понад 43 млрд гривень - на виробництво дронів. Одночасно було прийнято рішення, що 10% від військового ПДФО будуть направлені безпосередньо військовим частинам. оборони 9,6 млрд гривень військового ПДФО на закупівлю озброєння, техніки, боєприпасів, засобів захисту", - зазначив Шмигаль.
 

Нагадаємо, у листопаді президент України Володимир Зеленський підписав закон, який перенаправляє "військовий ПДФО" з місцевих бюджетів до армії. 

 
Комментарии (0)