ГлавнаяНовости ЖКХЗаконодательствоКонтрактники ЗСУ можуть отримати одноразову грошову допомогу - МО

Контрактники ЗСУ можуть отримати одноразову грошову допомогу - МО

Одноразову грошова допомога в разі підписання контракту зі ЗСУ складає понад 20 тисяч гривень і виплачується одразу. Військовому потрібно подати письмовий рапорт на ім’я командира
Одноразову грошова допомога в разі підписання контракту зі ЗСУ складає понад 20 тисяч гривень і виплачується одразу. Військовому потрібно подати письмовий рапорт на ім’я командира, про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України.
 
Одноразова грошова допомога складає:
  • 21 472 грн – для осіб рядового складу
  • 24 156 грн – для осіб сержантського та старшинського складу
  • 26 840 грн – для осіб офіцерського складу
Відповідні виплати передбачені військовим, які служать за контрактом та приймаються на посади рядового складу строком на 3 роки. На посади сержантського та старшинського складу на 3 роки й більше. Офіцерського – рік і більше. На 5 років і більше – призначені на посади сержантського, старшинського та офіцерського складу після закінчення вищих військових навчальних закладів.
 
Також є певні категорії військових, які не можуть розраховувати на виплати. Грошова допомога не виплачується особам рядового складу, які під час служби за контрактом уклали інший – на посаду сержантського та старшинського складу. Особам сержантського та старшинського складу, яких під час дії контракту прийнято на службу за контрактом осіб офіцерського складу, а також - особам офіцерського складу, які під час проходження кадрової служби підпишуть контракт.
 

Допомога виплачується одразу. Щоб отримати допомогу, військовому потрібно подати письмовий рапорт на ім’я командира.  

 
Комментарии (0)