ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаЛуганська область повністю залишилася без енергопостачання

Луганська область повністю залишилася без енергопостачання

Вцілілих об'єктів життєзабезпечення на Луганщині майже не залишилося – росіяни знищують усе на своєму шляху. Переважна більшість критичної інфраструктури доведеться будувати з нуля.
Луганська область повністю залишилася без енергопостачання, про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у соцмережі.
 
«Вцілілих об'єктів життєзабезпечення на Луганщині майже не залишилося – росіяни знищують усе на своєму шляху. Переважна більшість критичної інфраструктури доведеться будувати з нуля. Які лінії електропередач ще можна відремонтувати, але не дозволяють постійні обстріли в районах пошкоджених ділянок. Наразі електропостачання відсутнє всюди в області. Працюють лише електрогенератори. Немає централізованого водопостачання», – повідомив чиновник. 
 
За його словами, у Новопскові окупанти самовільно втрутилися в роботу магістрального газопроводу, що транспортує газ до Луганщини та Донеччини. Без газу є майже вся область. 
 
«Понад 21 тисячу абонентів Луганщини ще залишаються з газом. Це жителі п'яти населених пунктів, не в кожному з них є газ повсюди», - зазначив Гайдай. 
 

Зараз в Україні залишаються знеструмленими 798 населених пунктів, близько 722,1 тисяч споживачів. Зокрема, у Донецькій області – 336 тисяч споживачів, Харківській – 165 тисяч, Луганській – понад 123,2 тисячі.  

 
Комментарии (0)