ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжениеМайже три десятки "облгазів Фірташа" передадуть на приватизацію

Майже три десятки "облгазів Фірташа" передадуть на приватизацію

Майже три десятки газорозподільних компаній, що входили до так званої групи "облгазів Фірташа" і наразі підпорядковані державній компанії "Нафтогаз", будуть передані на приватизацію
Майже три десятки газорозподільних компаній, що входили до так званої групи "облгазів Фірташа" і наразі підпорядковані державній компанії "Нафтогаз", будуть передані на приватизацію, про це розповів глава НАК "Нафтогаз Україна" Олексій Чернишов в інтерв'ю РБК-Україна.
 
За його словами, передача під контроль держави указаних газорозподільних компаній - це був тимчасовий крок, необхідний в умовах воєнного часу.
 
"Інтеграція облгазів – це захід воєнного часу, давайте так сформулюємо. Коли дозволить ситуація, то облгази мають бути приватизовані на відкритих конкурсах", – сказав глава "Нафтогазу".
 
Водночас він не став окреслювати часові рамки можливої приватизації.
 

"Приватизація - це не тільки питання бажання приватизувати. Це момент, коли держава в змозі це зробити й залучити інвесторів. А інвестори будуть в Україні тоді, коли країна буде реформована. Тому я вважаю, що на питання "коли?" відповідає не тільки Україна, а відповідає інвестиційний ринок, який зацікавлений в Україні", - зазначив Чернишов. 

 
Комментарии (0)