ГлавнаяНовости ЖКХВодоснабжениеМиколаїв та Краматорськ отримають обладнання для стабілізації роботи водоканалів

Миколаїв та Краматорськ отримають обладнання для стабілізації роботи водоканалів

Розпочата передача Україні другої партії обладнання, необхідного для стабілізації роботи водопровідно-каналізаційних підприємств у регіонах, які постраждали внаслідок бойових дій
Міністерство розвитку громад та територій України  співпрацює з міжнародними партнерами щодо залучення гуманітарної допомоги для підприємств водопостачання та водовідведення, про це повідомила пресслужба міністерства.
 
За сприяння Посольства Данії в Україні, данська компанія «Aarsleff» продовжує надавати Україні обладнання, необхідне для якнайшвидшого відновлення інфраструктури водопостачання у постраждалих від війни регіонах.
 
«Наразі компанія «Aarsleff» розпочала передачу Україні другої партії обладнання, необхідного для стабілізації роботи водопровідно-каналізаційних підприємств у регіонах, які постраждали внаслідок бойових дій. Незабаром Миколаїв та Краматорськ отримають обладнання, яке необхідне для якнайшвидшого відновлення водопостачання», — говориться у повідомлені.
 
У межах першої партії допомоги низка українських міст, зокрема, Житомир, Малин, Бердичів, Краматорськ, Коростень, Миколаїв, Харків та Суми вже отримали обладнання на загальну суму понад 1,7 млн грн.
 

Нагадаємо, що компанія «Aarsleff», погодилася придбати обладнання систем водопостачання та водовідведення для регіонів, які постраждали внаслідок бойових дій. Йдеться про відновлення водопостачання у Харківській, Сумській, Донецькій та інших областях. Загальна вартість обладнання, яке буде передано Україні, становить понад 400 тис. євро. 

 
Комментарии (0)