ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжение«Миколаївгаз» почав відновлювати газопостачання в селі Шевченковому

«Миколаївгаз» почав відновлювати газопостачання в селі Шевченковому

«Миколаївгаз» почав відновлювати газопостачання в селі Шевченковому на Миколаївщині. Через ворожі обстріли газопостачання було відсутнє з червня.
«Миколаївгаз» почав відновлювати газопостачання в селі Шевченковому на Миколаївщині.  Через ворожі обстріли газопостачання було відсутнє з червня. Газовики обіцяють людям вже в березні повернути тепло в їхні оселі, про це повідомила пресслужба РГК.  
 
Шевченкове було на лінії розмежування вісім місяців – ворог постійно обстрілював його з окупованої частини Херсонської області. Через це у селі вщент зруйновано 20% газопроводів. Після проведення розмінування газовики змогли взятися за відновлення газопостачання. 
Часто пошкодження газових мереж відбувається у важкодоступних місцях. Тому газовики використовують лазерні детектори Esders Elli. Вони дозволяють обстежувати газопроводи на відстані або висоті, а також забезпечують високу точність вимірювання. 
 
Зараз у населеному пункті залишилася лише третина мешканців. 
 
Газовики вже візуально обстежили всі мережі. Тепер відбувається опресування системи – її накачують повітрям, щоб перевірити на герметичність. 
 

Також будуть ремонтуватися газові вводи клієнтів та замінюватися стійки газопроводів. Всі ці роботи виконуються за рахунок тарифу на розподіл газу – інших джерел фінансування чи допомоги ми не маємо», – говориться в повідомлені. 

 
Комментарии (0)