ГлавнаяНовости ЖКХВодоснабжение«Миколаївводоканал» оснащує резервне живлення для автономної роботи в разі відключення електрики

«Миколаївводоканал» оснащує резервне живлення для автономної роботи в разі відключення електрики

Фахівці КП «Миколаївводоканал» оснащують насосні станції генераторами, аби забезпечити автономну роботу в разі відключення електроенергії та безперебійно постачати містянам послуги
Фахівці КП «Миколаївводоканал» оснащують насосні станції генераторами, аби забезпечити автономну роботу в разі відключення електроенергії та безперебійно постачати містянам послуги, про це повідомила пресслужба Миколаївської міської ради, пише "Україна Комунальна". 
 
Зараз підприємство на 90% є автономним у питанні забезпечення електропостачання. Водоканал має достатньо генераторів, щоб забезпечити роботу на період можливого відключення електроенергії. Однак робота в цьому напрямку ще триває. 
 
«У нас є одна проблема по насосній станції - це мегаватний генератор, який ми не можемо підключити, тому що його технічні характеристики не підходять до насосів, які у нас працюють. Але ми вже маємо проєкт і зараз працюємо з  донорами стосовно його фінансування», – говориться в повідомлені пресслужби. 
 
Самостійно підприємство покрити ці витрати на проєкт не може, тому наразі веде перемовини з донорами.
 

Нагадаємо, у разі відсутності обстрілів енергетичної інфраструктури України, відключення світла не будуть потрібні. Про це повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук в ефірі телемарафону. 

 
Комментарии (0)