ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаМіненерго хоче перевірити застосування графіків відключення електрики

Міненерго хоче перевірити застосування графіків відключення електрики

Міністерство енергетики доручило Державній інспекції енергетичного нагляду та НЕК "Укренерго" перевірити коректність застосування постачальними компаніями графіків відключень електроенергії
Міністерство енергетики доручило Державній інспекції енергетичного нагляду та НЕК "Укренерго" перевірити коректність застосування постачальними компаніями графіків відключень електроенергії, про це повідомила пресслужба міністерства.
 
"Міненерго ініціювало перевірки коректності застосування графіків відключень, дотримання операторами систем розподілу їх термінів і тривалості", – говориться у повідомлені.
 
Міністерство продовжує отримувати скарги побутових споживачів та бізнесу щодо недотримання операторами систем розподілу графіків, оприлюднених на їхніх офіційних веб-сайтах.
 
У міністерстві наголосили, що важливо, щоб графіки відключень були складені справедливо і максимально чітко виконувались, адже це необхідно громадянам для планування робочих задач, хатніх справ, навчання дітей. Бізнес також потребує планування роботи в залежності від графіків електропостачання.
 

Перевірки проводитиме Державна інспекція енергетичного нагляду України спільно з уповноваженими представниками оператора системи передачі – НЕК "Укренерго".  

 
Комментарии (0)