ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2023-2024Городская власть Луцка заявляет, что в отсутствии тепла в многоэтажке виноваты сами жители

Городская власть Луцка заявляет, что в отсутствии тепла в многоэтажке виноваты сами жители

Городские власти Луцка не может повлиять на владельца завода, чтобы начать обогревать пятиэтажку, где более 70 квартир до сих пор без отопления
Міська влада Луцька не може вплинути на власника заводу, щоб почати обігрівати п’ятиповерхівку, де понад 70 квартир досі без опалення, про це УНН повідомив начальник Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась.
 
За його словами, будинок на балансі підприємства, яке владі неможливо змусити подати тепло.
 
“Люди самі винні у ситуації, бо ще весною пропонували створити ОСББ і провести в будинок автономне опалення. Ми б збільшили для цього газопровід і встановили лічильники. Таким шляхом пішли мешканці сусідньої багатоповерхівки, і в них нині тепло”, — зазначив Ю.Крась.
 
Щоб у людей з’явилося тепло, комунальники ініціюють зустріч представників “Волиньгазу”, заводу і мешканців гуртожитку на Шевченка, 88 у Луцьку.

Як повідомляли раніше, досі без тепла залишається п’ятиповерховий будинок у Луцьку. Уже два тижні понад 70 квартир у багатоповерхівці Луцька на вулиці Шевченка, 88 залишаються без опалення. Батареї холодні через завод, який з власної котельні не подає тепло людям. 

Интернет пользуется широкой популярностью среди населения любой страны. Здесь можно ознакомиться с любой информацией, приобрести товар, заказать билеты и многое другое. Продвижение сайта в Google - как это сделать? Получить подробную информацию об этом можно на сайте http://www.promosv.com.

 
Комментарии (0)