ГлавнаяНовости ЖКХТарифы ЖКХНацкомиссия хочет повысить тарифы для «Киевэнерго»

Нацкомиссия хочет повысить тарифы для «Киевэнерго»

К столице грядет очередное повышение тарифов на тепловую энергию. НКРЭКУ недавно обнародовала соответствующий проект Постановления.

Вскоре киевляне будут платить за тепло больше. Национальная комиссия, осуществляющая государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг, намерена пересмотреть для ПАО «Киевэнерго» тарифы на тепловую энергию для нужд населения. Об этом говорится в соответствующем проекте Постановления НКРЭКУ, обнародованном на сайте регулятора с 21 января с.г.

В частности, в документе отмечается, что тариф на тепловую энергию с 531,10 грн/Гкал (без НДС) возрастет до 594,03 грн/Гкал (без НДС). 
 
При этом тариф на производство тепловой энергии составит 508,08 грн/Гкал (без НДС); тариф на транспортировку тепловой энергии – 82,84 грн/Гкал (без НДС); тариф на поставку тепловой энергии – 3,11 грн/Гкал (без НДС).
 
 
Как сообщала «Украина Коммунальная» ранее, в Киеве пересчитают плату за отопление в 400 квартирах за недогрев. Такие выводы сделаны по результатам работы комиссий, которые обследовали квартиры.
 
Комментарии (3)
Санечка В.2
25 января 2016 г. 14:53
снова? мы же еще действующие тарифы субсидию не успели оформить.
Коля Пухов
25 января 2016 г. 19:50
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Перерахуйте квартплату у доларах або євро по реальному сьогоднішньому курсу і ви побачите, що ніякого зростання тарифів немає: приблизно таку суму ви платили за комуналку рік, два , три , і т.д. тому. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Наша національна "валюта" -- гривня законодавчо не прив"язана ні до жодного драгметалу, ні до якого-небудь іншого ресурсу держави. Це значить, що можновладці можуть знецінювати гривню практично безкінечно.Тенденцію постійного знецінення українських національних грошей було закладено ще на початку 1992 року. В 1992 році купонокарбованець прирівняли до радянського рубля і з 1992 року по 1996 рік купонокарбованець знецінився у сотні тисяч разів. У 1996 році купонокарбованець обміняли на гривню по курсу сто тисяч купонокарбованців за одну гривню, і з 1996-го року до 2014-го року гривня знецінилась приблизно у 20 разів. А починаючи з 2014 року швидкість знецінення гривні значно зросла і зараз вже майже така ж , як і купонокарбованця у 1992-1996 роках.
Коля Пухов
30 января 2016 г. 19:32
Знецінення грошей -- це не що інше, як тихий грабунок людей владою, оскільки українських грошей влада може надрукувати скільки завгодно.