ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжение"Нафтогаз" попереджає клієнтів "Закарпатгазу" про переведення на свої сервіси

"Нафтогаз" попереджає клієнтів "Закарпатгазу" про переведення на свої сервіси

Група "Нафтогаз" попередила клієнтів АТ "Закарпатгаз", що перейшло під її управління, про переведення на сервіси Газопостачальної компанії "Нафтогаз України"
Група "Нафтогаз" попередила клієнтів АТ "Закарпатгаз", що перейшло під її управління, про переведення на сервіси Газопостачальної компанії "Нафтогаз України", пише "Україна Комунальна".
 
"Звертаємо увагу споживачів Закарпатської області, що сервіси, якими ви користувалися досі для передання показань газового лічильника, не працюватимуть", - ідеться в повідомленні групи на сайті.
 
Там уточнили, що споживачі мають можливість скористатися загальними сервісами Групи "Нафтогаз". Зокрема, щомісяця з 28-го по 5-те число передавати показання газового лічильника за допомогою особистого кабінету (my.gas.ua), сайту (https://gas.ua/uk/indicators за спрощеною процедурою - без реєстрації), чатів GASUA у Viber або Telegram, а також NaftogazGasSupply у Facebook Messenger або через SMS на номер 4647.
 
У групі також порадили скористатися послугами її контакт-центрів.
 
Як повідомлялося, "Нафтогаз" 13 листопада заявив, що АТ "Закарпатгаз", яке обслуговує 278 тис. домогосподарств і понад 4 тис. юросіб, перейшло під управління групи, ставши 19-м підприємством, що перейшло під контроль держави від початку поточного року.
 

У "Нафтогазі" запевнили, що для жителів Закарпаття тарифи, особисті рахунки та реквізити для оплати залишаються незмінними. 

 
Комментарии (0)