ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжениеНафтогаз просить побутових споживачів стежити за кольором газу

Нафтогаз просить побутових споживачів стежити за кольором газу

НАК «Нафтогаз Україна» закликав споживачів стежити за кольором газу та в випадках, якщо в побутових приладах він горить відмінним від блакитного полум'ям, звертатися до служби газу
НАК «Нафтогаз Україна» закликав споживачів стежити за кольором газу та в випадках, якщо в побутових приладах він горить відмінним від блакитного полум'ям, звертатися до служби газу, про це йдеться в повідомленні компанії, пише "Україна Комунальна". 
 
«Це явище не має жодного стосунку до якості газу.  Жовті та червоні відтінки полум'я свідчать про технічні проблеми.  Наприклад, на пальник газового приладу надходить недостатньо повітря і газ згорає не повністю. Причин тому може бути кілька: неправильне регулювання подачі повітря в пальник або забруднення сопла пальника, недостатня кількість кисню в приміщенні, недостатній тиск», - говориться у повідомленні. 
 
У компанії нагадали, що єдиний телефон служби газу - 104, а також наголосили, що самостійне втручання в роботу газових приладів є небезпечним і може призвести до витоків газу або інших нещасних випадків, наприклад, пожеж або отруєнь. 
 
Нагадаємо, станом на 6 листопада Нафтогаз Трейдинг уклав договори на постачання газу із 1 166 виробниками тепла.
 
«Ми продовжуємо нагадувати про необхідність укладання договорів з тепловиками, щоб повною мірою забезпечити тепло в оселях громадян. Наразі з необхідних 1 264 договорів укладено 1 166», – йдеться у повідомленні. 

Нафтогаз наголошує на важливості вчасно укласти договори, адже із настанням холодів громадяни почнуть використовувати кліматичну техніку для обігріву приміщень, що створить суттєве навантаження на енергосистему. 

 
Комментарии (0)