ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжениеНафтогаз у цьому році хоче збільшити видобуток газу на 1 млрд кубометрів

Нафтогаз у цьому році хоче збільшити видобуток газу на 1 млрд кубометрів

НАК "Нафтогаз України" на поточний рік ставить перед собою мету по збільшенню видобутку газу на 1 млрд кубометрів. Про це йшлося під час візиту голови правління НАК "Нафтогаз України" Олексія Чернишова на одну зі свердловин "Укргазвидобування".
НАК "Нафтогаз України" на поточний рік ставить перед собою мету по збільшенню видобутку газу на 1 млрд кубометрів.
 
Про це йшлося під час візиту голови правління НАК "Нафтогаз України" Олексія Чернишова на одну зі свердловин "Укргазвидобування" в Івано-Франківській області, про що повідомила пресслужба компанії.
 
"Нових свердловин у регіоні має бути 12. Це плани на поточний рік. Продовжимо розвивати газовидобувну інфраструктуру, щоб й надалі забезпечувати блакитним паливом понад 12 мільйонів українських родин, які отримують газ від "Нафтогазу", – зазначив він.
 
Першочергова мета компанії – створити достатні резерви газу для успішного проходження вже наступного опалювального сезону 2023-2024 років.
 
"У перспективі маємо досягти повної енергетичної незалежності", – наголосив Олексій Чернишов та подякував працівникам "Укргазвидобування" за їхню віддану роботу на енергетичному фронті.
 
Нагадаємо, раніше у компанії розповіли, що запроваджують новий підхід у підготовці до опалювальних сезонів із циклом планування на два роки вперед. 

«Ми змінюємо саму логіку підготовки до опалювального сезону. Тепер ми готуємось до двох опалювальних сезонів одночасно. Тобто ми намагаємось врахувати всі наступні виклики та ризики. Важливо не лише, чи нам вистачить газу на цю зиму, а й те, з яким балансом газу ми з неї вийдемо, а також де ми візьмемо паливо перед наступним сезоном», — додав керівник Нафтогазу Олексій Чернишов.   

 
Комментарии (0)