ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжениеНафтогаз запроваджує новий підхід у підготовці до опалювальних сезонів

Нафтогаз запроваджує новий підхід у підготовці до опалювальних сезонів

У компанії розповіли, що запроваджують новий підхід у підготовці до опалювальних сезонів із циклом планування на два роки вперед
Україна має достатні обсяги газу для успішного проходження цього опалювального сезону, заявив голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Чернишов, повідомляє пресслужба компанії.   
 
Очільник Нафтогазу зазначив, що  вже вдалося забезпечити додатковий об’єм газу в розмірі 1,1 млрд куб. м імпортного ресурсу, певний об’єм газу ще очікується, чого за  теперішніх погодних умов достатньо для завершення осінньо-зимового періоду. 
 
Також у компанії розповіли, що запроваджують новий підхід у підготовці до опалювальних сезонів із циклом планування на два роки вперед. 
 
«Ми змінюємо саму логіку підготовки до опалювального сезону. Тепер ми готуємось до двох опалювальних сезонів одночасно. Тобто ми намагаємось врахувати всі наступні виклики та ризики. Важливо не лише, чи нам вистачить газу на цю зиму, а й те, з яким балансом газу ми з неї вийдемо, а також де ми візьмемо паливо перед наступним сезоном», — додав керівник Нафтогазу Олексій Чернишов. 
 

Вже зараз команда Нафтогазу працює над стратегічним планом проходження наступного опалювального сезону 2023/2024.  

 
Комментарии (0)