ГлавнаяНовости ЖКХИнфографикаІнфографіка: ракетні удари окупантів по об'єктах електроенергетики України

Інфографіка: ракетні удари окупантів по об'єктах електроенергетики України

НАЕК "Енергоатом" оприлюднив інфографіку щодо ракетних ударів рф по об'єктах електроенергетики із 24 лютого 2022 року до 20 лютого 2023 року.
НАЕК "Енергоатом" оприлюднив інфографіку щодо ракетних ударів рф по об'єктах електроенергетики із 24 лютого 2022 року до 20 лютого 2023 року.
 
Найчастіше під ворожим вогнем опинялася інфраструктура Київщини (22 удари, з них 12 – по Києву) та Дніпропетровщини (також 22 обстріли). У Харківській та Донецькій областях за рік зафіксовано по 20 ударів по об'єктах електроенергетики. 
 
Найменше ж окупанти обстрілювали енергоінфраструктуру в Черкаській, Чернівецькій і Закарпатській областях – по одному разу в кожному з регіонів. У Тернопільській області за рік повномасштабної агресії рф таких ударів взагалі не зафіксовано. 
 
На Запоріжжі було 16 ударів по енергетичній інфраструктурі, на Сумщині – 14, на Вінниччині – 13, на Львівщині – 12, а на Одещині – 8. Обʼєкти у Херсонській, Кіровоградській, Житомирській, Хмельницькій та Івано-Франківській областях окупанти атакували по пʼять разів. 
 
У Рівненській та Миколаївській областях було по чотири удари, у Полтавській та Волинській – по три, а у Чернігівській і Луганській – по два.
 
 
для збільшення натисніть на зображення
 
Нагадаємо, за даними "Укренерго", пришиблений сусід випустив понад тисячу ракет і дронів по енергосистемі України. З них понад 200 досягли цілі.  
 
Комментарии (0)