ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаОАЕ передадуть Україні 5 млн енергоощадних LED-ламп

ОАЕ передадуть Україні 5 млн енергоощадних LED-ламп

Об’єднані арабські емірати (ОАЕ) готові долучитися до програми з заміни лампочок розжарювання на енергоощадні LED-лампи, повідомила перший віцепрем'єр - міністр економіки Юлія Свириденко
Об’єднані арабські емірати (ОАЕ) готові долучитися до програми з заміни лампочок розжарювання на енергоощадні LED-лампи, повідомила перший віце-прем'єр - міністр економіки Юлія Свириденко, про це інформує пресслужба Мінекономіки. 
 
За словами Юлії Свириденко, перша партія лампочок від ОАЕ найближчим часом має надійти в Україну, загалом ОАЕ запропонували поставити Україні 5 млн таких ламп. 
 
Вона додала, що ОАЕ також підтвердили готовність надати предмети гігієни для соціально-медичних потреб, 100 броньованих санітарних машин, а крім того гуманітарну допомогу на $100 млн.
 

Нагадаємо, від старту Всеукраїнської програми безкоштовного обміну ламп розжарювання, впроваджену Урядом та ЄС, пройшов місяць. За цей період програмою скористалося понад 2 млн громадян, які у відділеннях Укрпошти обміняли 10 мільйонів старих ламп розжарювання на нові енергозберігаючі LED-лампи. 

 
Комментарии (0)