ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2023-2024О.Попенко: "В Україні можуть підвищити тарифи на газ"

О.Попенко: "В Україні можуть підвищити тарифи на газ"

У квітні-травні можуть переглянути чинний тариф на газ, що автоматичне спричинить підвищення тарифів на гарячу воду та теплопостачання. Про це заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко
У квітні-травні можуть переглянути чинний тариф на газ, що автоматичне спричинить підвищення тарифів на гарячу воду та теплопостачання. Про це заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко, повідомляє ТСН.
 
Попенко зазначив, що в Україні до кінця опалювального сезону не будуть підвищувати тарифи на комунальні послуги. За його словами, чинні тарифи на газ можуть переглянути вже у квітні-травні.
 
"Наскільки я знаю, наскільки є інсайдерська інформація… минулого року в тому ж НАК "Нафтогазі" розглядалося питання щодо підняття тарифу на газ. Знову ж таки, я не стверджую, що 100% це буде прийнято, але я знаю, що вивчається питання підняття, в середньому, десь на 1-1.5 грн", — заявив Попенко.
 
Експерт сказав, що підвищення вартості газу автоматично викличе подорожчання тарифів на гарячу воду та теплопостачання. Попенко зазначив, що у разі подорожчання тариф на газ складе 7,96 грн за кубометр.
 

 

 
Комментарии (0)