ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжениеПільгова ціна на газ для населення буде діяти до кінця літа - Шмигаль

Пільгова ціна на газ для населення буде діяти до кінця літа - Шмигаль

У цьому місяці затверджено постанову, яка зберігає пільгову ціну на газ для постачальників тепла і гарячої води для населення до кінця літа, про це повідомив глава уряду Денис Шмигаль
У цьому місяці затверджено постанову, яка зберігає пільгову ціну на газ для постачальників тепла і гарячої води для населення до кінця літа, про це повідомив глава уряду Денис Шмигаль, пише "Україна Комунальна". 
 
«Також цього тижня державний «Нафтогаз» продовжив дію пільгової ціни на газ для населення. Вона, як і раніше, буде складати 7 грн 96 коп. за куб блакитного палива», - заявив Шмигаль. 
 
«В пятницю уряд ухвалив рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення. 2 гривні 64 копійки за кіловат. Залишаємо цю ціну без змін. Положення про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії буде продовжено до 31 травня», - написав Шмигаль. 
 

Нагадаємо, газопостачальна компанія «Нафтогаз України» повідомила про продовження дії тарифного плану «Фіксований» ще на рік, керуючись чинним мораторієм на підняття цін. Кубометр газу для клієнтів компанії й надалі коштуватиме 7,96 грн (з ПДВ). Таким чином, ціна на газ для всіх домогосподарств України залишається незмінною щонайменше на рік, зазначають в компанії. 

 
Комментарии (0)