ГлавнаяНовости ЖКХЖильеПочали працювати комісії, які розглядають заявки на відшкодування зруйнованого житла

Почали працювати комісії, які розглядають заявки на відшкодування зруйнованого житла

У громадах почали працювати комісії, які будуть розглядати заявки на відшкодування повністю зруйнованого житла. Відомо, що українці вже подали 1400 відповідних заяв
У громадах почали працювати комісії, які будуть розглядати заявки на відшкодування повністю зруйнованого житла. Відомо, що українці вже подали 1400 відповідних заяв, повідомив на засіданні уряду Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, пише "Україна Комунальна". 
 
“В результаті сьогоднішньої атаки були пошкоджені в тому числі житлові будинки. Люди, чиї домівки постраждали внаслідок атаки, можуть подати заяву на компенсацію за програмою єВідновлення. Допоможемо все відремонтувати та відбудувати”, - повідомив на засіданні уряду Прем'єр-міністр України.
 
Вже запущено другий етап програми єВідновлення. На цьому етапі можна отримати компенсацію за цілком зруйноване житло. Також вже було подано 1400 відповідних заяв на відшкодування.
 

“З сьогоднішнього дня в громадах починають працювати відповідні комісії, які власне розглядають питання щодо компенсації за таке зруйноване житло. Очікуємо, що місцева влада оперативно розглядатиме заяви”, - сказав Шмигаль. 

 
Комментарии (0)