ГлавнаяНовости ЖКХЖильеПоновлено подачу заяв на виплату грошової допомоги "єВідновлення"

Поновлено подачу заяв на виплату грошової допомоги "єВідновлення"

Технічні роботи, пов’язані зі зміною серверів Реєстру пошкодженого та знищеного майна завершені. Громадяни знову зможуть подати через застосунок "Дія" нові заяви на виплату грошової допомоги в рамках програми "єВідновлення"
Технічні роботи, пов’язані зі зміною серверів Реєстру пошкодженого та знищеного майна завершені. Громадяни знову зможуть подати через застосунок "Дія" нові заяви на виплату грошової допомоги в рамках програми "єВідновлення", про це повідомила пресслужба Міністерства відновлення України.
 
"Успішно завершені технічні роботи, пов’язані зі зміною серверів Реєстру пошкодженого та знищеного майна (РПЗМ). Доступ до Реєстру відновлено у повному обсязі", - йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що окрім подачі заяви на виплату грошової допомоги, відновлено можливість внесення через Дію інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене житло.
 
У зв'язку з технічними роботами з 19:00 16 червня до 19 червня громадяни тимчасово не могли подати через застосунок "Дія" нові заяви на виплату грошової допомоги в рамках програми "єВідновлення".
 

Оновлений реєстр пошкодженого чи зруйнованого через російську агресію нерухомого майна почав діяти в Україні з 22 травня. 

 
Комментарии (0)