ГлавнаяНовости ЖКХЗаконодательствоПрезидент підписав закон, що спрощує зміну цільового призначення землі

Президент підписав закон, що спрощує зміну цільового призначення землі

Президент Володимир Зеленський підписав закон, прийнятий Верховною Радою 6 лютого, який спрощує зміну цільового призначення земельних ділянок для залучення інвестицій з метою швидкої відбудови України
Президент Володимир Зеленський підписав закон, прийнятий Верховною Радою 6 лютого, який спрощує зміну цільового призначення земельних ділянок для залучення інвестицій з метою швидкої відбудови України, про це повідомила пресслужба ОП, пише "Україна Комунальна".
 
"Підписано закон, який спрощує зміну цільового призначення земельних ділянок для залучення інвестицій з метою швидкої відбудови України", говориться в повідомлені.
 
Законопроект №9627 прийнятий Верховною Радою 6 лютого 2024 року. Він передбачає скорочення бюрократичних процедур під час зміни цільового призначення земля під час розгляду документації про будівництво заводів або інших промислових чи енергетичних обʼєктів.
 
Отримання всіх необхідних дозволів займатиме не більше ніж 1,5 місяця, на відміну від 1-3 років раніше.
 

Закон скасовує необхідність обовʼязкового розроблення містобудівної документації та документації із землеустрою для зміни цільового призначення землі з сільськогосподарської на промислову. 

 
Комментарии (0)