ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2023-2024Президент вважає, що цієї зими ми маємо шанс виграти битву за енергетику

Президент вважає, що цієї зими ми маємо шанс виграти битву за енергетику

Зеленський зазначив про те, що вразі посилення ППО і проходження зими безпечно для енергооб'єктів, росія зазнає одного з найбільших програшів.
Цієї зими є шанс виграти у росії битву за енергетику. Про це президент України Володимир Зеленський розповів у своєму відеозверненні до учасників онлайн-саміту лідерів країн «Великої сімки», пише "Україна Комунальна". 
 
Зеленський зазначив про те, що вразі посилення ППО і проходження зими безпечно для енерегооб’єктів, росія зазнає одного з найбільших програшів. 
 
«Цієї зими ми маємо шанс виграти битву за енергетику. Минулого року росія спробувала вдарити по Україні блекаутом – її ракети та іранські «Шахеди», які стали зброєю російського терору, намагалися знищити нашу енергетику. 
 
Зараз ми посилюємо ППО, зокрема з вашою підтримкою, і якщо продовжимо це робити, якщо вистоїмо цієї зими енергетично, російський терор зазнає одного з найбільших програшів» - сказав президент України. 
 

Володимир Зеленський додав, що «сильна ППО та сильна енергетика – це можливість нашим містам жити, нашій економіці працювати й нашим людям повертатись». 

 
Комментарии (0)