ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2024-2025Президент застерігає, що в останні дні року росія може вдатися до нових обстрілів

Президент застерігає, що в останні дні року росія може вдатися до нових обстрілів

Президент Володимир Зеленський застерігає, що в останні дні 2022 року Росія може вдатися до нових обстрілів, про це він розповів у своєму вечірньому зверненні
Президент Володимир Зеленський застерігає, що в останні дні 2022 року росія може вдатися до нових обстрілів, про це він розповів у своєму вечірньому зверненні, 25 грудня.
 
"Залишилося кілька днів цього року. Ми маємо бути свідомі того, що наш ворог спробує зробити цей час для нас темним і складним.
 
росія програла цього року все, але намагається компенсувати свої програші зловтіхою своїх пропагандистів після ракетних ударів по нашій країні, по нашій енергетиці.
 
Я знаю, що темрява не заважатиме нам приводити окупантів до їхніх нових поразок, але ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв".
 
Президент закликав українців цими днями дослухатися до повітряних тривог і знайти найближчий "Пункт незламності".
 

"Ще раз пошукайте і запамʼятайте, де розташований найближчий "Пункт незламності". Розкажіть батькам, як знайти "Пункт незламності", якщо це знадобиться. По всій країні відкрито вже більше 5,5 тисяч пунктів", - зазначив він. 

Нагадаємо, столиця відкрила ще 52 пункти обігріву, які оснащені генераторами та іншим необхідним обладнанням. Загалом у місті тепер функціонують 532 таких пункти. 

Нові облаштували, зокрема, в Голосіївському, Дніпровському, Оболонському та Святошинському районах. 
 
Комментарии (0)