ГлавнаяНовости ЖКХБлагоустройствоПункти незламності не користувалися популярністю у киян - КМДА

Пункти незламності не користувалися популярністю у киян - КМДА

За даними КМДА, "пункти незламності" відвідали лише кілька тисяч людей

 

"Пункти незламності" у Києві не мали особливого попиту серед городян. Про це в інтерв'ю "Укрінформу" повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Він зазначив, що у Києві вже давно не було тривалих відключень світла – ще до того, як вони припинилися зовсім, світло відключали на невеликі періоди.

Але навіть коли зі світлом були серйозні проблеми, опалення та водопостачання у місті залишалися, тому переважно, за оцінками Поворозника, кияни залишалися вдома. У періоди відключення електроенергії "пункти незламності" відвідали лише кілька тисяч людей.

"Кияни їх відвідували, але масовим відвідуванням я б це не назвав. За весь цей час кілька тисяч людей відвідали "пункти незламності". Насправді, майже кожен киянин у своїй квартирі вже збудував, обладнав свій "пункт незламності". Я маю на увазі виду альтернативні джерела електрики, альтернативні можливості приготування їжі тощо", – сказав Поворозник.

Про розгортання в Україні нового проекту підтримки людей – "пунктів незламності" – 22 листопада повідомив президент України Володимир Зеленський. Загалом в Україні, за даними Офісу президента на грудень, їх було понад 5,3 тис.

 

 

 

 
 
Комментарии (0)