ГлавнаяНовости ЖКХСобытияРада Європейського Союзу продовжила обмеження проти деяких секторів економіки росії

Рада Європейського Союзу продовжила обмеження проти деяких секторів економіки росії

Рада Європейського Союзу вирішила продовжити обмежувальні заходи, спрямовані проти деяких секторів економіки росії, до 31 липня 2023 року
Рада Європейського Союзу вирішила продовжити обмежувальні заходи, спрямовані проти деяких секторів економіки росії, до 31 липня 2023 року. Про це УНН повідомляє з посиланням на оприлюднене рішення.
 
Наразі обмеження складаються з широкого спектру галузевих заходів, включаючи обмеження торгівлі, фінансів, технологій і товарів подвійного використання, промисловості, транспорту та предметів розкоші. Вони також охоплюють: заборону на імпорт або передачу сирої нафти та певних нафтопродуктів з росії до ЄС, відключенння від SWIFT кількох російських банків, а також призупинення мовлення та ліцензій кількох підтримуваних кремлем каналів дезінформації.
 

Ці санкції, вперше запроваджені у 2014 році у відповідь на дії росії, що дестабілізують ситуацію в Україні, були розширені з лютого 2022 року у світлі неспровокованої та невиправданої військової агресії Росії проти України. 

 
Комментарии (0)