ГлавнаяКиевские будниБлагоустройствоРайони столиці затвердили будинки, де у 2024 році заплановано встановити пандуси

Райони столиці затвердили будинки, де у 2024 році заплановано встановити пандуси

Роботи виконуватимуть районні в місті Києві державні адміністрації відповідно до адресних переліків, які вони затвердили на 2024 рік.
Районні в місті Києві державні адміністрації затвердили адресні переліки житлових будинків, де у 2024 році заплановано встановити пандуси або електропідйомники. Списки адрес вже опублікували на Офіційному порталі Києва в рубриці «Безбар'єрність», про це повыдомила пресслужба КМДА.
 
Роботи виконуватимуть районні в місті Києві державні адміністрації відповідно до адресних переліків, які вони затвердили на 2024 рік. Загалом облаштувати пандуси, а в деяких випадках – електропідйомники, планують у понад 390 будинках.  
 
Звертаємо увагу, що план на 2024 рік вже затверджено. 
 
Якщо ваш будинок не потрапив у перелік на 2024 рік, утім є потреба встановити пандус або електропідйомник, ви можете повідомити про таку необхідність районну адміністрацію. Ваше прохання зафіксують і розглянуть під час формування переліків на наступні періоди.
 
Звернутися можна на адресу електронної пошти, яка зазначена на сторінці вашого району в розділі «Доступність вхідних груп житлових будинків» у рубриці «Безбар’єрність», або до Контактного центру міста Києва.
 
У зверненні обов’язково необхідно зазначити: 
  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • адресу будинку (обов'язково вказати № під’їзду);
  • обґрунтування потреби (для визначення пріоритетності);
  • контактні дані (телефон, електронну пошту, поштову адресу).
 
Комментарии (0)