ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаРегулятор позапланово перевірить 5 постачальників універсальних послуг

Регулятор позапланово перевірить 5 постачальників універсальних послуг

Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, проведе позапланові невиїзні перевірки 5 постачальників універсальних послуг (ПУП)
Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, проведе позапланові невиїзні перевірки 5 постачальників універсальних послуг (ПУП) за зверненням НЕК "Укренерго", про це повідомила пресслужба Регулятора.
 
Рішення про проведення перевірок прийнято на засіданні Нацрегулятора 4 серпня.
 
Будуть перевірені:
 
ТОВ "Дніпровські енергетичні послуги", 
ТОВ "Київські енергетичні послуги", 
ТОВ "Київська обласна енергокомпанія", 
ТОВ "Одеська обласна енергопостачальна компанія" 
ТОВ "Донецькі енергетичні послуги".
 
Як випливає з обґрунтування регулятора до проєктів постанов, дії п'яти компаній можуть свідчити про порушення ліцензіатами вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електроенергії, зокрема, окремих пунктів закону України "Про ринок електричної енергії" та ліцензійних умов щодо постачання електричної енергії.
 

Окрім того, заборгованість цих компаній за послуги з передачі електроенергії перед "Укренерго" стрімко зростає протягом останніх чотирьох місяців і вже становить близько 2 млрд грн. 

У сучасному світі багато хто вирішує поїхати за кордон для того, щоб працевлаштуватися там. На tridji.com у вас є можливість реалізувати задумане за допомогою TRIDJI. Вам – легальне працевлаштування там буквально в один клік. Ви зможете відвідати сайт та ознайомитись з вакансіями, дізнатися про послуги. Для вас – анкети. Все успішно розподілено у відповідних розділах, що спростить і прискорить вам питання пошуку.

 
Комментарии (0)