ГлавнаяПубликацииГазоснабжениеРоз'яснення: як перерахувати плату за розподіл газу у випадку пошкодження житла

Роз'яснення: як перерахувати плату за розподіл газу у випадку пошкодження житла

Покрокова інструкція, що потрібно робити, якщо ваше житло постраждало від російської агресії, і вам потрібно припинити нарахування за розподіл блакитного палива на період неможливості використання природного газу
Сотні будинків у країні зруйновано або пошкоджено внаслідок обстрілу окупантів. АТ «Дніпропетровськгаз» надало покрокову інструкцію, що потрібно робити, якщо ваше житло постраждало від російської агресії, і вам потрібно припинити нарахування за розподіл блакитного палива на період неможливості використання природного газу.
 
Для початку, вам необхідно відвідати центр обслуговування клієнтів та подати заяву про руйнування або пошкодження майна. Для цього вам знадобиться:
 
- фото та документи, що підтверджують факт знищення житла;
 
- копія Звіту місцевої адміністрації щодо обстеження можливості чи неможливості відновлення об'єкта;
 
- копія Акту (довідки) місцевої ради про комісійне обстеження руйнувань чи пошкоджень об'єкта;
 
- копія Акту ДСНС про пожежу/пошкодження домоволодіння;
 
- копія документа про право власності;
 
- Копія паспорта, ідентифікаційного коду власника.
 
Після отримання заяви працівники компанії обстежать домоволодіння, проведуть необхідні роботи з ліквідації аварійної ситуації та відключать об'єкт від газопостачання.
 

При наданні повного пакета документів на адресу споживача буде припинено нарахування за розподіл газу. І якщо ви надаєте довідку від державних органів про дату пошкодження житла, буде проведено коригування вартості нарахування за розподіл газу з моменту руйнування будинку.  

 
Комментарии (0)