ГлавнаяНовости ЖКХСобытияСАП оскаржить відмову ВАК заарештувати ексголову «Нафтогазу»

САП оскаржить відмову ВАК заарештувати ексголову «Нафтогазу»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оскаржить відмову Вищого антикорсуду арештувати ексголову «Нафтогазу» Андрія Коболєва у справі про отримання премії у $10 млн за Стокгольмський арбітраж
Спеціалізована антикорупційна прокуратура оскаржить відмову Вищого антикорсуду арештувати ексголову «Нафтогазу» Андрія Коболєва у справі про отримання премії у $10 млн за Стокгольмський арбітраж, про це повідомила пресслужба САП. 
 
Старший детектив  Національного антикорупційного бюро клопотав про застосування щодо Коболєва запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У понеділок ВАКС оголосив про своє рішення та залишив це клопотання без задоволення. Прокурор САП не погодився з рішенням суду. 
 
«Не застосування запобіжного заходу може негативно вплинути на подальше розслідування. Крім того, існують ризики того, що підозрюваний може покинути країну або перешкоджати слідству», – говориться у повідомлені САП. 
 
Після ознайомлення з повним текстом рішенням суду прокурор САП оскаржить це рішення в суді апеляційної інстанції. 
 
Ухвала суду може бути оскаржена до Апеляційної палати ВАКС протягом 5 днів з дня її оголошення. 
 

Нагадаємо,  23 січня, Вищий антикорупційний суд розглянув запобіжний захід у справі екс-голови «Нафтогазу» Андрія Коболєва, якого Національне антикорупційне бюро підозрює в незаконному отриманні премії на суму у понад 260 млн грн. Суд залишив клопотання прокурора щодо тримання під вартою Коболєва без задоволення. 

 
Комментарии (0)