ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаСитуація в енергосистемі станом на ранок 1 квітня

Ситуація в енергосистемі станом на ранок 1 квітня

Скасовано графіки аварійних відключень у Дніпропетровській, Полтавській, Сумській, Донецькій, Кіровоградській, Запорізькій областях, де ввечері були застосовані обмеження.
Скасовано графіки аварійних відключень у Дніпропетровській, Полтавській, Сумській, Донецькій, Кіровоградській, Запорізькій областях, де ввечері були застосовані обмеження. Причиною були мережеві обмеження НЕК «Укренерго» для недопущення перевантаження перетинів. пише "Україна Комунальна".
 
Наразі немає обмежень у Харкові. Є аварійні відключення на Одещині (після нічної атаки).
 
Наразі дефіциту електроенергії в енергосистемі немає. Енергосистема працює збалансовано.
 
НАСЛІДКИ ОБСТРІЛІВ
 
Ворог атакував кілька підстанцій НЕК «Укренерго» на Одещині. Внаслідок одного з ударів від загальної енергосистеми короткостроково відключались ТЕЦ та понад 170 тисяч споживачів. Знеструмлювалися побутові споживачі в Одесі та області (їх частково заживлено), а також припиняли генерацію об’єкти ВДЕ – дві біогазові станції та вітрова електростанція. Станом на ранок залишаються відключеними 10,5 тисячі споживачів. Також НЕК «Укренерго» застосовуються у регіоні аварійні відключення.
 
Минулої доби під час обстрілу короткостроково знеструмлювалася підстанція 110 кВ у Харківській області.
 
Вночі ворог вкотре атакував один з газових об’єктів у західному регіоні. За попередньою інформацією, загинула одна людина (не працівник підприємства).
 
Також під час ракетної атаки аварійно вимкнулася повітряна лінія у Львівській області, знеструмлювався один з населених пунктів. Усіх споживачів заживлено.
 
CТАН МЕРЕЖ
 
Через технологічне порушення на одній з підстанцій 750 кВ НЕК «Укренерго» відключалося обладнання. Після усунення порушення його включили в роботу.
 
СИТУАЦІЯ НА ЗАЕС 
 

Рівень води у ставку-охолоджувачі дещо знизився - 15,51 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції. 

Ищите профессионалов для создания современного дизайн-проекта? Узнать подробные и обратиться в архитектурное дизайнерское бюро можно здесь. Быстрое решение самых уникальных и масштабных проектов.

 
Комментарии (0)