ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаСитуація в енергосистемі станом на ранок 16 квітня

Ситуація в енергосистемі станом на ранок 16 квітня

Через сонячну погоду та відповідно активний виробіток електроенергії СЕС оператор системи передачі обмежував виробництво електроенергії з ВДЕ.
Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі застосовувалися графіки відключень у Харківській області, обмеження діяли і вчора, пише "Україна Комунальна".
   
Через сонячну погоду та відповідно активний виробіток електроенергії СЕС оператор системи передачі обмежував виробництво електроенергії з ВДЕ. 
 
Наразі енергосистема України працює стабільно та збалансовано.
 
НАСЛІДКИ ОБСТРІЛІВ 
 
Сьогодні вранці під час виконання робіт автомобіль бригади АТ «Чернігівобленерго» наїхав на вибуховий пристрій. Два електромонтери отримали поранення. На місце викликано поліцію, обставини з'ясовуються.
 
СТАН МЕРЕЖ
 
Через технічні причини відключалось обладнання на високовольтній підстанції на Миколаївщині, внаслідок чого знеструмлювались побутові споживачі - їх заживлено. 
 
Через відключення високовольтної повітряної лінії знеструмилась підстанція у Чернігівській області. Без електроенергії залишились побутові споживачі та промисловість. Усіх заживлено. 
 
СИТУАЦІЯ НА ЗАЕС
 

Рівень води у ставку-охолоджувачі незначною мірою знизився і становить 15,47 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції. Усі блоки тимчасово окупованої станції перебувають у стані «холодний зупин». 

 
Комментарии (0)