ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаСитуація в енергосистемі станом на ранок 18 квітня

Ситуація в енергосистемі станом на ранок 18 квітня

Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі застосовувалися графіки відключень у Харківській області та для промисловості у Кривому Розі
Через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі застосовувалися графіки відключень у Харківській області та для промисловості у Кривому Розі, обмеження діють і сьогодні, пише "Україна Комунальна".   
 
У вечірні пікові години навантаження відбувалось екстрене постачання електроенергії з Румунії, Польщі та Словаччини. На поточну добу планується комерційний імпорт електроенергії. Експорту не передбачається. 
 
Енергосистема наразі працює стабільно та збалансовано.
 
НАСЛІДКИ ОБСТРІЛІВ 
 
Через бойові дії відключалась високовольтна повітряна лінія на Донеччині. Після аварійного ремонту лінію включено в роботу. 
Внаслідок обстрілів у Харківській і Сумській областях пошкоджено розподільні газопроводи. Без газопостачання залишились 370 домогосподарств на Харківщині і 430 – на Сумщині. 
 
СТАН МЕРЕЖ
 
Через технічні причини відключалася повітряна лінія на Харківщині, внаслідок чого знеструмились високовольтні підстанції і повітряні лінії, які живлять побутових споживачів Харкова та області. Протягом двох годин споживачів було заживлено. Вночі знову були короткочасні аварійні відключення високовольтних ліній у Харківській області – триває відновлення електропостачання споживачам. 
 
СИТУАЦІЯ НА ЗАЕС
 

Рівень води у ставку-охолоджувачі становить 15,47 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції. 

 
Комментарии (0)