ГлавнаяНовости ЖКХЖильеСклад сім’ї будуть враховувати при нарахуванні виплат ВПО

Склад сім’ї будуть враховувати при нарахуванні виплат ВПО

Про це йшлося на щотижневому засіданні Координаційного штабу з питань ВПО під головуванням Віце-премʼєр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук
Документи про склад сім’ї будуть враховувати при нарахуванні виплат ВПО,  про це йшлося на щотижневому засіданні Координаційного штабу з питань ВПО під головуванням Віце-премʼєр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.
 
На гарячу лінію Мінреінтеграції час від часу надходять скарги громадян, що під час прийому документів на нарахування виплат не беруть у розрахунок акти обстеження щодо складу сім’ї.
 
«Люди мають отримувати належні їм виплати ВПО, навіть якщо члени їхніх сімей не проживають разом із ними на підконтрольній території», – зазначила Ірина Верещук.
 

Такий акт обстеження складу сімʼї можуть видати ОСББ, управителі дому або інші комунальні підприємства. Нині форма цієї довідки є довільною, але вона повинна бути затверджена, наприклад, місцевою владою. 

 
Комментарии (0)