ГлавнаяКомментарииЭлектроэнергетикаС.Нагорняк: "Ця зима не буде такою простою як минула, коли 24 години на добу була електроенергія і тепло"

С.Нагорняк: "Ця зима не буде такою простою як минула, коли 24 години на добу була електроенергія і тепло"

Ця зима не буде такою простою як минула, коли 24 години на добу була електроенергія і тепло, розповів народний депутат України, член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк
Ця зима не буде такою простою як минула, коли 24 години на добу була електроенергія і тепло, про це в етері каналу КИЇВ24 розповів народний депутат України, член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк, пише "Україна Комунальна". 
 
"Ніхто не може сьогодні спрогнозувати наступну зиму: чи вона буде надто складною, чи просто складною. Те, що вона не буде простою, як звичайна класична зима, коли є 24 години на добу і тепло, і електроенергія, і підігрів води, і постачання води. Росіяни будуть робити все можливе, щоб зробити максимальні незручності українцям і загнати в депресивний стан", - заявив Нагорняк.
 

Він також додав, що росіяни працюватимуть інформаційно, розганяючи інформацію про те, що проблеми з електропостачанням спровоковані не їхніми діями, а "некваліфікованістю української влади". 

 
Комментарии (0)