ГлавнаяНовости ЖКХСобытияСьогодні, 10 грудня, погода в Україні буде прохолодною та з великою кількістю опадів

Сьогодні, 10 грудня, погода в Україні буде прохолодною та з великою кількістю опадів

Синоптики прогнозують на Західній Україні зливи та снігопади, місцями буде ожеледиця. Вночі будуть заморозки, а вдень стовпчики термометрів покажуть +1...+3 градуси.
Синоптики прогнозують на Західній Україні зливи та снігопади, місцями буде ожеледиця. Вночі будуть заморозки, а вдень стовпчики термометрів покажуть +1...+3 градуси. Натомість на Сході будуть морози, але опадів не прогнозують, повідомляє Укргідрометцентр.
 
На Західній Україні хмарна погода триматиметься до самого вечора. Вранці очікується сніг, якому на зміну прийде дощ, проте у другій половині дня він повинен припинитися. Температура повітря становитиме +2...+4 градуси. До обіду на Сході небо буде затягнуто хмарами, але вже у другій половині дня з'явиться сонце. Термометри там покажуть 0…-2 градуси
 
На Півночі України синоптики прогнозують замерзання дощу та мокрого снігу на дорогах. Повітря там прогріється до -1...+1 градуси. На Півдні небо вкриється хмарами й буде похмурим весь день. Там стовпчики термометрів максимально покажуть +3...+5 градусів.
 
У Києві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень піде дрібний сніг, який може посилитися ближче до вечора. Повітря прогріється до -1...+1 градуса.
 
Прогноз погоди у містах України на четвер, 10 грудня
 
Ужгород – +5...+7
 
Львів – +2...+4
 
Івано-Франківськ – +2...+4
 
Тернопіль – +2...+4
 
Чернівці – +2...+4
 
Хмельницький – +2...+4
 
Луцьк – +1...+3
 
Рівне – +1...+3
 
Житомир – -1...+1
 
Вінниця – -1...+1
 
Одеса – +7...+9
 
Миколаїв – +3...+5
 
Херсон – +3...+5
 
Сімферополь – +9...+11
 
Кропивницький – -1...+1
 
Черкаси – -1...+1
 
Чернігів – -1...+1
 
Суми – -1...+1
 
Полтава – -1...+1
 
Дніпро – -1...+1
 
Запоріжжя – +3...+5
 
Донецьк – 0...-2
 
Луганськ – 0...-2
 

Харків – 0...-2 

 
Комментарии (0)