ГлавнаяСобытияСьогодні, 2 лютого, погода обіцяє бути хмарною із проясненнями

Сьогодні, 2 лютого, погода обіцяє бути хмарною із проясненнями

У другий день лютого буде трохи холодніше, ніж у перший. Однак середня температура повітря по всій Україні залишатиметься вище нуля. Вона триматиметься на рівні до плюс 2 градусів.
Сьогодні, 2 лютого, погода обіцяє бути хмарною із проясненнями. У двох регіонах України пройдуть мокрий сніг з дощем. Де саме, читайте далі, прогнозує Укргідрометцентр.
 
У другий день лютого буде трохи холодніше, ніж у перший. Однак середня температура повітря по всій Україні залишатиметься вище нуля. Вона триматиметься на рівні до плюс 2 градусів.
 
Вітер розвиватиме швидкість від 7 до 12 метрів за секунду. Вночі пройде мокрий сніг.
 
Майже по всій Україні опадів не очікується. Винятками є східні та західні області. Там вдень випадуть дощі та невеликий мокрий сніг.
 
Стовпчик термометра підніметься до 4 – 6 градусів тепла у центральних та південних областях. Це Кіровоградська, Одеська, Херсонська, Миколаївська області та Крим. Також відносно тепло буде на північному заході у таких містах, як Луцьк та Рівне, та південному сході – в окупованих Донецьку та Луганську. Там температура повітря становитиме від 2 до 4 градусів тепла.
 
Водночас мінуси вдень прогнозують для двох областей. Це Сумська та Хмельницька. І вночі, і вдень температура повітря там коливатиметься від мінус 1 до плюс 1.
 
Яка погода в обласних центрах
Київ – 0...+2
Ужгород – +1...+3
Львів – +1...+3
Івано-Франківськ – +1...+3
Тернопіль – +1...+3
Чернівці – +1...+3
Хмельницький – -1...+1
Луцьк – +2...+4
Рівне – +2...+4
Житомир – 0...+2
Вінниця – +1...+3
Одеса – +3...+5
Миколаїв – +3...+5
Херсон – +2...+4
Сімферополь – +3...+5
Кропивницький – +4...+6
Черкаси – 0...+2
Чернігів – +1...+3
Суми – -1...+1
Полтава – +1...+3
Дніпро – +1...+3
Запоріжжя – +1...+3
Донецьк – +2...+4
Луганськ – +2...+4

Харків – +1...+3 

 
Комментарии (0)