ГлавнаяСобытияСьогодні, 2 січня, погода буде хмарною та з незначними опадами

Сьогодні, 2 січня, погода буде хмарною та з незначними опадами

Половину країни накриють опади у вигляді дощу чи мокрого снігу, а в іншій частині – буде сухо. Цього дня також можливі значні пориви вітру
Сьогодні, 2 січня, погода буде хмарною та з незначними опадами. Половину країни накриють опади у вигляді дощу чи мокрого снігу, а в іншій частині – буде сухо. Цього дня також можливі значні пориви вітру, а його швидкість сягатиме від 7 до 12 метрів на секунду, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Похолодання цього дня прийдуть на Захід України. Там температура впаде на 2 – 3 градуси, порівняно з попереднім днем. По всьому регіону синоптики прогнозують невеликий мокрий сніг, опадів лише не буде в Чернівецькій області. Температура загалом коливатиметься від -1 до +2 градусів.
 
Схожою буде погода у північних областях країни. Синоптики також прогнозують тут невеликий мокрий сніг, а температура може знизитися до -1 градуса. Впродовж дня також очікують хмарність.
 
Більш теплою буде погода у центральних областях України. Там не передбачають суттєвих опадів, а впродовж усього дня небо вкриватимуть хмари. Температура коливатиметься від +4 до +6 градусів.
 
Найтеплішою цього дня погода буде на Півдні й Сході України. Там також синоптики прогнозують хмарність, без значних опадів. Температура може коливатися від +4 до +9 градусів, в залежності від регіону.
 
Температура в обласних центрах України
 
Київ – -1...+1
 
Ужгород – -1...+1
 
Львів – 0...+2
 
Івано-Франківськ – -1...+1
 
Тернопіль – -1..+1
 
Чернівці – 0...+2
 
Хмельницький – 0…+2
 
Луцьк – -1...+1
 
Рівне – -1...+1
 
Житомир – -1...+1
 
Вінниця – +4...+6
 
Одеса – +7...+9
 
Миколаїв – +5...+7
 
Херсон – +5...+7
 
Сімферополь – +7...+9
 
Кропивницький – +4...+6
 
Черкаси – +4...+6
 
Чернігів – -1...+1
 
Суми – -1...+1
 
Полтава – +3...+5
 
Дніпро – +4...+6
 
Запоріжжя – +6...+8
 
Донецьк – +6...+8
 
Луганськ – +7...+9
 

Харків – +5...+7 

 
Комментарии (0)