ГлавнаяСобытияСьогодні, 30 січня, погода принесе незначне потепління у деякі регіони

Сьогодні, 30 січня, погода принесе незначне потепління у деякі регіони

Найтепліше цього дня буде на Заході Україні. Там температура може піднятися до комфортних +7 градусів, а впродовж дня хмарність може змінитися на сонячну погоду.
Сьогодні, 30 січня, погода принесе незначне потепління у деякі регіони нашої держави. По всій території нашої держави цього дня буде сухо. По всіх областях нашої держави не прогнозують опадів, а швидкість вітру сягатиме від 3 до 8 метрів на секунду, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Найтепліше цього дня буде на Заході Україні. Там температура може піднятися до комфортних +7 градусів, а впродовж дня хмарність може змінитися на сонячну погоду. Водночас стовпчики термометра можуть опуститися до +1 градуса у Хмельницькій області та на Закарпатті.
 
Більш холодною погода буде у північних областях. Там також не очікують жодних опадів, а впродовж цілого дня триматиметься мінлива хмарність. Найхолодніше цього дня буде у Сумській області, де температура може опуститися до -1 градуса.
 
У центральних і східних областях також жителі зможуть порадіти ласкавим промінчикам сонця, які подекуди затулятимуть хмари. Температура може варіюватися від -2 до +4 градусів залежно від регіону.
 
Теплішою буде погода на Півдні України. Там також не прогнозують опадів у вигляді дощу чи мокрого снігу, а стовпчики термометра можуть піднятися до +4 градусів. В регіоні також очікують мінливу хмарність.
 
Температура в обласних центрах України
Київ – +1...+3
 
Ужгород – +1...+3
 
Львів – +5...+7
 
Івано-Франківськ – +4...+6
 
Тернопіль – +3..+5
 
Чернівці – +3...+5
 
Хмельницький – +1…+3
 
Луцьк – +4...+6
 
Рівне – +3...+5
 
Житомир – +1...+3
 
Вінниця – +1...+3
 
Одеса – +2...+4
 
Миколаїв – +2...+4
 
Херсон – +2...+4
 
Сімферополь – +2...+4
 
Кропивницький – +1...+3
 
Черкаси – +1...+3
 
Чернігів – 0...+2
 
Суми – -1...+1
 
Полтава – 0...+2
 
Дніпро – +1...+3
 
Запоріжжя – +1...+3
 
Донецьк – -1...-+1
 
Луганськ – 0...-2
 

Харків – -1...+1 

 
Комментарии (0)