ГлавнаяСобытияСьогодні, 5 грудня, погода лишатиметься класично зимовою

Сьогодні, 5 грудня, погода лишатиметься класично зимовою

У західних та північних областях на дорогах подекуди можлива ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, віятиме зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.
Сьогодні, 5 грудня, погода лишатиметься класично зимовою. Морози все ще не лишатимуть Україну, на дорогах фіксуватимуть ожеледицю, а небо буде майже безхмарним, прогнозує Укргідрометцентр.
 
У західних та північних областях на дорогах подекуди можлива ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, віятиме зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду.
 
Синоптики прогнозують, що температура вдень на Півночі та більшості західних областей сягатиме 0 – 5 градусів морозу. Мешканця решти територій можуть розраховувати вдень від 2 градусів нижче нуля до 3 градусів тепла, в Криму. На півдні Одещини подекуди фіксуватимуть 3 – 8 градусів тепла.
 
У столичному регіоні 5 грудня очікують хмарну погоду з проясненнями, так само як і в інших регіонах – без опадів. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах. Вітер південно-східний, 5 – 10 метрів за секунду.
 
Температура по Київській області вдень досягатиме 0 – 5 градусів морозу. У самому ж Києві вдень позначка термометра зупиниться на відмітках 0 – 2 градусів морозу.
 
Температура в обласних центрах України
 
Ужгород – +1...+3
Львів – -3...-1
Івано-Франківськ – 0...-2
Тернопіль – -3..-1
Чернівці – 0...+2
Хмельницький – 0…-2
Луцьк – -3...-1
Рівне – -3...-1
Житомир – 0...-2
Вінниця – -1...+1
Одеса – +4...+6
Миколаїв – +1...+3
Херсон – +1...+3
Сімферополь – +5...+7
Кропивницький – -1...+1
Черкаси – -1...+1
Чернігів – -5...-3
Суми – -5...-3
Полтава – 0...-2
Дніпро – -1...+1
Запоріжжя – 0...+2
Донецьк – -1...+1
Луганськ – 0...-2

Харків – 0...-2 

 
Комментарии (0)