ГлавнаяСобытияСьогодні, 6 грудня, до України прийде потепління

Сьогодні, 6 грудня, до України прийде потепління

У західних областях вночі буде без опадів, вдень мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, температура вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.
Сьогодні, 6 грудня, до України прийде потепління з опадами у вигляді дощі та снігу. У вівторок, 6 грудня, у західних регіонах вдень вже очікується мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, прогнозує Український гідрометеорологічний центр.
 
Так, за прогнозами синоптиків, 6 грудня у західних областях вночі буде без опадів, вдень мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, температура вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла. 
 
На решті території мінлива хмарність, без опадів, температура вночі 6-11° морозу, у східних областях до 14° морозу, на півдні країни 3-8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, на півдні Одещини 2-7° тепла.
 
В західних та північних областях на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у південно-східній частині місцями пориви 15-18 м/с.
 

У Києві 6 грудня буде сухо. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-11° морозу, вдень 2-4° морозу. 

 
Комментарии (0)