ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаСпрощено процедуру приєднання до мереж когенераційних установок - НКРЕКП

Спрощено процедуру приєднання до мереж когенераційних установок - НКРЕКП

Зміни спрямовані на скорочення термінів надання послуги приєднання та зменшення кількості документів для отримання послуги приєднання до газорозподільних систем газотурбінних або газопоршневих установок, у тому числі когенераційних
Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, спростила процедуру приєднання до газорозподільних систем газотурбінних або газопоршневих установок, про це повідомила пресслужба Регулятора, пише "Україна Комунальна".
 
Рішення, яким забезпечується спрощення процедури приєднання до газорозподільних систем газотурбінних або газопоршневих установок, у тому числі когенераційних установок, прийнято на засіданні комісії 30 квітня 2024 року.
 
Зміни спрямовані на скорочення термінів надання послуги приєднання та зменшення кількості документів для отримання послуги приєднання до газорозподільних систем газотурбінних або газопоршневих установок, у тому числі когенераційних установок, з метою провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.
 
Прийняття цієї постанови є особливо актуальним зважаючи на постійні атаки Російської Федерації на об’єкти енергетичної інфраструктури.
 

У Нацкомісії  стверджують, що таке рішення є кроком для диверсифікації джерел виробництва електричної енергії та забезпечує покриття дефіциту потужності в енергетичній системі України, що є вкрай важливим для тих областей та міст нашої країни, які розташовані в безпосередній близькості до зони бойових дій. 

 
Комментарии (0)