ГлавнаяВыбор редакцииОСМДСтолиця відшкодувала вартість понад 500 генераторів ОСББ і ЖБК

Столиця відшкодувала вартість понад 500 генераторів ОСББ і ЖБК

З початку повномасштабного вторгнення місто компенсувало 75% вартості генераторів для потреб 340 житлових будинків ОСББ і ЖБК.
З початку повномасштабного вторгнення місто компенсувало 75% вартості генераторів для потреб 340 житлових будинків ОСББ і ЖБК. Це понад пів тисячі незалежних джерел живлення електричної енергії: бензинові, дизельні, газові генератори, сонячні зарядні станції, інвертори тощо. 
 
Про це повідомила пресслужба КМДА, пише "Україна Комунальна".
 
«У Києві завдяки спільній роботі втілено в життя близько тисячі енергоефективних проєктів у житлових будинках, мешканці зекономили сотні мільйонів гривень на комунальних платіжках. Ми продовжуємо створювати та реалізовувати нові проєкти, що відповідають на сучасні виклики і ризики, спричинені повномасштабним вторгненням. Так, за останні два роки місто відшкодувало ОСББ і ЖБК вартість понад 500 генераторів. На цей рік робота продовжиться, адже дефіцит електроенергії внаслідок російських атак значний. І питання належного функціонування інженерних систем будинків в умовах цього дефіциту зараз дуже актуальне», – говориться в повідомлені.
 

Тож керівники правлінь, будинкові громади можуть розраховувати на підтримку міста, системну комунікацію та взаємодію. 

 
Комментарии (0)