ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаСумщина отримає 113 тонн енергетичного обладнання для відновлювальних робіт

Сумщина отримає 113 тонн енергетичного обладнання для відновлювальних робіт

Міністерство енергетики України, 22 лютого, передало АТ “Сумиобленерго” 8 тонн енергетичного обладнання для проведення відновлювальних і ремонтних робіт.
Міністерство енергетики України, 22 лютого, передало АТ “Сумиобленерго” 8 тонн енергетичного обладнання для проведення відновлювальних і ремонтних робіт. Загалом за координації Міненерго енергетикам Сумщини було передано понад 113 тонн обладнання від міжнародних партнерів, про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
“Сумщина – прикордонна область, енергетична інфраструктура якої зазнає регулярних обстрілів з боку російських варварів. Енергетики регіону цілодобово працюють над відновленням електро- та теплопостачання, і передане їм обладнання допоможе проводити ремонтні роботи ще оперативніше”, - говориться у повідомлені.
 
До складу вантажу, переданого “Сумиобленерго”, увійшли акумулятори, генератори, силові трансформатори та інші матеріали.
 

“Дякуємо Великій Британії, Канаді та Німеччині за цю допомогу. Це внесок в енергетичну безпеку не тільки України, але і всієї Європи”, - наголосив Герман Галущенко. 

 
Комментарии (0)