ГлавнаяПубликацииТранспортТепер придбати квиток Київ — Варшава можна лише з Дія.Підписом

Тепер придбати квиток Київ — Варшава можна лише з Дія.Підписом

Укрзалізниця інтегрувала додаток "Дія" у свій застосунок для верифікації акаунтів. Тепер, щоб придбати квитки на найзатребуваніший поїзд № 67/68 Київ — Варшава, потрібно підтвердити свою особу через Дія.Підпис
Укрзалізниця інтегрувала додаток "Дія" у свій застосунок для верифікації акаунтів. Тепер, щоб придбати квитки на найзатребуваніший поїзд № 67/68 Київ — Варшава, потрібно підтвердити свою особу через Дія.Підпис, пише "Україна Комунальна".
 
Верифіковані акаунти також зможуть повертати придбані в застосунку квитки на будь-який з міжнародних рейсів у кілька тапів онлайн. І не потрібно робити претензійне повернення — ходити в касу, писати заяву від руки і до пів року чекати розгляду й повернення коштів. Усе можна зробити онлайн у застосунку Укрзалізниці за секунди.
 
«Дія.Підпис — це найзахищеніший цифровий підпис у смартфоні. Щоб підписати документ, потрібно просто кліпнути очима. У цей час штучний інтелект порівнює біометрію вашого обличчя з фото в реєстрі. Тож ніхто не може скористатися Дія.Підписом замість вас. Інтеграція із застосунком Укрзалізниці допоможе зробити сервіс ще зручнішим та продовжити систему боротьбу з перекупами. Адже придбати чи повернути квитки на потяг Київ — Варшава чи повернути квитки на міжнародні потяги користувачі зможуть тільки після верифікації з Дія.Підписом. Завдяки цьому УЗ зможе персонально відстежувати потенційних перекупів. Якщо з акаунту масово купуватимуть та повертатимуть квитки — після перевірки його заблокують», — зазначив Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
 
Перевізник упровадив Дія.Підпис у застосунок, щоб спростити процес повернення квитків для користувачів, а також продовжити системну боротьбу з перекупами.
 
Придбати квитки на потяги сполученням Київ — Варшава можна лише в застосунку Укрзалізниці. Поїзд курсує щодня, але квитки на нього розкуповують миттєво.
 
Верифікація акаунтів через Дія.Підпис дасть змогу відслідковувати потенційних перекупів і після перевірки блокувати їхні акаунти. Обліковий запис отримає відповідне маркування, і користувач не зможе купувати квитки на поїзд Київ — Варшава та повертати їх онлайн, навіть якщо видалить застосунок і спробує пройти верифікацію через інший пристрій.
 
Як верифікувати акаунт з Дія.Підписом під час купівлі квитка:
  • у застосунку Укрзалізниці виберіть потяг №67/68 Київ — Варшава
  • підтвердьте особу з Дія.Підписом
  • виберіть вагон і місце
  • введіть дані про пасажира: якщо купуєте квиток для себе — достатньо натиснути на кнопку з вашими даними після верифікації, яка розташована вище полів. Якщо для родича — власноруч заповніть його ім’я та прізвище
  • оплачуєте квиток зручним способом.
Це все. Квиток придбано.
 
Верифікація акаунту через Дія.Підпис ставатиме доступною користувачам поступово, після оновлення застосунку.
 
Нагадаємо, Дія.Підпис — це кваліфікований електронний підпис, який можна активувати за секунди в застосунку Дія. Для цього потрібно мати хоча б один з біометричних документів у Дії: ID-картку, закордонний паспорт або посвідку на проживання. А далі:
  • перейдіть до Меню — Дія.Підпис.
  • натисніть Активувати Дія.Підпис.
  • підтвердьте особу через перевірку за фото.
  • вигадайте 5-значний код для Дія.Підпису.
За весь час українці скористалися Дія.Підписом понад 20 млн разів. 
 
Комментарии (0)