ГлавнаяНовости ЖКХВодоснабжениеУ Дніпрі планують масштабне відключення води на добу (адреси)

У Дніпрі планують масштабне відключення води на добу (адреси)

З метою проведення аварійно-відновлювальних робіт водопроводу по вул. Набережна Заводська, Січеславська Набережна та Набережна Перемоги, з 01:00 18.05.22р., до 24:00 18.05.22р., буде припинено водопостачання для мешканців та споживачів міста
Пресслужба КП "Дніпроводоканал" повідомила, що з метою проведення аварійно-відновлювальних робіт водопроводу по вул. Набережна Заводська, Січеславська Набережна та Набережна Перемоги, з 01:00 18.05.22р., до 24:00 18.05.22р., буде припинено водопостачання для мешканців та споживачів міста, розташованих за такими адресами:
  • Новокодацький район – у межах вулиць Набережна Заводська, Ударників, Маяковського та Квітки Основ'яненка.
  • Чечелівський район – у межах вулиць Павлова, Академіка Білелюбського, Пастера та Набережна Заводська, Братів Бестужових та Івана Єзау.
  • Центральний район – у межах вулиць пл. Вокзальна, пр. Дмитра Яворницького (парна сторона), Половицька та Січеславська Набережна.
  • Шевченківський район – у межах вулиць Юліуша Словацького, пр. Дмитра Яворницького (парна сторона), Коцюбинського та Січеславська Набережна.
  • Соборний район – вул. Січеславська Набережна, вул. Набережна Перемоги, вул. Ливарна, вул. В. Вернадського, вул. Ніренберга, вул. Поля, вул. Колодязна, вул. Кам'янська, вул. 6 Стрілецької Дивізії, вул. Збройова, ж/м Перемога 1-3.
Також можливі перебої водопостачання зі зниженням тиску в районах ж/м Перемога 4-6 та ж/м Західний.
 

Відновлення водопостачання очікується до 09.00 19 травня. КП "Дніпроводоканал" рекомендує створити необхідний запас питної води на період проведення робіт.  

 
Комментарии (0)