ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаУ Фонді підтримки енергетики України зібрали близько 410 млн євро

У Фонді підтримки енергетики України зібрали близько 410 млн євро

У Фонді підтримки енергетики України разом з анонсованими внесками зібрано близько 410 млн євро від 13-ти країн партнерів. За ці кошти купуємо генератори, трансформатори, запчастини, проводимо інтенсивні ремонти
У Фонді підтримки енергетики України разом з анонсованими внесками зібрано близько 410 млн євро від 13-ти країн партнерів. За ці кошти купуємо генератори, трансформатори, запчастини, проводимо інтенсивні ремонти, сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду. 
 
«У Фонді підтримки енергетики України разом з анонсованими внесками зібрали близько 410 млн євро від 13-ти країн-партнерів. За ці кошти купуємо генератори, трансформатори, запчастини, проводимо інтенсивні ремонти. когенераційних установок розподілено в регіони. Насамперед їх отримує Харків, де ситуація критична. Будемо розгортати мережу міні-ТЕЦ швидко та інтенсивно, щоб на старті нового опалювального сезону мати запас міцності », – сказав він. 
 
Прем’єр підкреслив, що децентралізована генерація – дієвий спосіб компенсації знищених російськими терористами енергетичних потужностей.
 

Вже кілька днів поспіль фіксуємо дефіцит потужності в енергосистемі, який покриваємо за допомогою наших європейських партнерів. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду. 

 
Комментарии (0)